Autorităţile din Budacu de Jos, apel către locuitori: Am finalizat curățenia, vă rugăm să păstrăm un mediu curat!

Stimați concetățeni, am finalizat zilele trecute curățenia pe raza comunei, astfel că vă rugăm să faceți un mic efort pentru a păstra un mediu curat! În acest context, vă informăm că operatorul de salubritate, SC Supercom SA colectează, în data de 13 aprilie 2021 deșeurile voluminoase, categorie care cuprinde mobilier (mese, scaune, dulapuri, saltele, fotolii etc.), textile (covoare, carpete, preșuri etc.), elemente de tâmplărie (uși, ferestre, tocuri etc.).
De asemenea, se colectează gratuit, în datele de 7, 14, 21 și 28 aprilie 2021 deșeurile vegetale biodegradabile cum ar fi rumeguș, frunze, așchii de lemn, deșeuri provenind din curățarea tufișurilor și copacilor, în volum de 240 litri/gospodărie.
Tuturor ne place ordinea și curățenia, toți dorim un mediu curat și sănătos pentru noi și copiii noștri, nu vrem niciunul dintre noi să trăim într-o zonă poluată, așa că haideți să contribuim, fiecare dintre noi la aceasta!, este mesajul transmis de Primăria Budaci de Jos, pe pagina de facebook.

Comentarii

18/04/21 18:13
valentin semerean

Surplusul de pamant ramas dupa introducerea canalizari in Monariu,este tot un fel de curatenie,pe cand se va executa?.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5