Autorităţile din Tiha Bârgăului lucrează pentru degajarea drumului către locuinţele rămase izolate

Cantitatea mare de apă căzută în ultima perioadă dar și furtuna din această săptămână au creat o serie de probleme și în comuna Tiha Bârgăului, anunţă primarul Vasile Şut. Potrivit acestuia, la Mureșenii Bârgăului (km 92 + 500 m) a avut loc  o alunecare de teren, circulația pe drumul național 17 fiind blocată pe un sens de mers.

"Cu utilajele primăriei, cu voluntari și angajați de la Secția Națională de Drumuri am reușit să îndepărtăm aluviunile și circulația a fost reluată în condiții de siguranță. Din păcate, există încă câteva locuințe care sunt izolate și lucrăm la degajarea drumului care duce spre această zonă. Sper ca în timp cât mai scurt să se reia accesul și pe acest tronson de drum.

Momentan îndepărtăm o parte dintre pinii aflați în această zonă și care se pare că ar fi favorizat alunecările de teren din cauza greutății excesive a acestora.

În paralel căutăm soluții, alături de conducerea Secției de Drumuri Naționale, pentru ca să limităm alunecările de teren și să stabilizăm zona", transmite primarul Vasile Şut. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5