Av. DIANA MORAR: Daniel Suciu minte cu dezinvoltură

PSD minte in forma continuata!
După ce ieri, majoritatea PSD ALDE a respins in Senat propunerea legislativă inițiata de deputatul liberal Robert Sighiartau privind majorarea alocațiilor de stat pentru copii, reprezentantul PSD BN Daniel Suciu, intr-o conferința de presa, minte cu dezinvoltura susținând ca guvernarea PSD-ALDE a votat dublarea alocațiilor pentru copii in 2015.

Pentru corecta informare a opiniei publice, inițiativa de a se dubla alocațiile pentru copii de la 42 lei la 84 lei cat este și in prezent a aparținut deputatei liberale Cristina Pocora, care a reușit in 20 mai 2015 sa impună pe plenul Camerei Deputaților acest amendament prin mobilizarea parlamentarilor liberali (98 de voturi pentru și 77 împotriva), PSD votand IMPOTRIVA atât in plen, cât și in comisie, in unanimitate.

De la ultima propunere a PNL din 2015, alocațiile de stat pentru copii nu au mai fost majorate, rămânând la același nivel de 84 lei, cu toate ca s-ar fi impus ca in ultimii trei ani sa fie măcar corelat cuantumul lor cu rata inflației.

PSD minte cu nerușinare exact electoratul pe care ar trebui sa îl protejeze și pe care îl manipulează cu orice ocazie in care are nevoie de masa de votanți.
In realitate PSD ia măsuri care NU vin in sprijinul categoriilor sociale defavorizate sau cu o situație pauperă, grijile manifestate public fata de astfel de persoane fiind doar un șir de minciuni fără acoperire.

Atitudinea reala a celor din PSD este cea de moșieri care stăpânesc iobagi pe care ii condiționează cu beneficiul unor drepturi de care oricum cei din urma beneficiază prin efectul legii și nu prin bunăvoința moșierului.
Av. DIANA MORAR, preşedinte OFPNL Bistriţa-Năsăud, consilier municipal

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5