Robert SIGHIARTĂU (PNL): Voința românilor, exprimată de PNL, a învins. Alocațiile de stat pentru copii se măresc de la 1 martie!

Lupta noastră pentru creșterea alocațiilor de stat pentru copii are, de astăzi, rezultate concrete. Guvernul PSD-ALDE a fost obligat să dea Ordonanța de Urgență prin care se măresc alocațiile copiilor de la 1 martie 2019.

A fost o bătălie grea. După ce au votat împotriva copiilor, Liviu Dragnea și cei de la PSD-ALDE au făcut tot posibilul să blocheze, să deturneze și să confiște, în ultimă instanță, inițiativa noastră. Nu au reușit. Amendamentul  pe care l-am propus la proiectul de buget pe 2019, susținut de colegii din PNL și votat în Parlament, nu le-a mai lăsat loc de întors.

A fost decisiv sprijinul masiv pe care sute de mii de cetățeni l-au dat initiațivei de mărire a alocațiilor pentru copii. Am primit copleșitor de multe mesaje de susținere de la oameni simpli și buni, cărora le mulțumesc încă o dată, din tot sufletul.  Este victoria lor. E o mare bucurie că eu personal, alături de PNL, le-am fost purtători de cuvânt. 

În continuare, mă voi lupta ca alocațiile majorate pentru copii să fie indexate cu rata inflației.  O propunere legislativă cu această temă,  pe care am inițiat-o anul trecut, este în dezbatere la  Camera Deputaților, cameră decizională. De acum trebuie să apărăm  majorarea alocației pentru copii de valurile de scumpiri, de inflația generată și amplificată de Guvernul PSD-ALDE.  Împreună cu majoritatea românilor, sunt convins că vom reuși  și acest pas. Nu există priorități mai însemnate decât viitorul copiilor României.

 

Robert SIGHIARTĂU

Deputat PNL

Comentarii

20/02/19 12:03
cititor

Foarte bine ati facut frate Roby, dar intreb si io ca "pr.ostu"... de ce n-ati facut asta si pe vrema cat erati la butoane in aliantza PNL-PD ? Este usor si foarte avantajos politic , sa arunci o " obligatie " in spatele unei guvernari de care nu raspundeti voi cei din opozitie ... ! Pe vremea lui Boc, ati cam ... " taiat "... ncicidecum " adaugat " , sau v-a lovit " amnezia " (?) ori v-a apucat , abia acuma... asa... o dragoste spontana fata de " copiii romanilor " ???!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5