Avalanşă de incidente rutiere

Joi, la ora 11.51, poliţiştii din Beclean l-au depistat în trafic pe Lorian M. de 33 ani, în timp ce conducea în Uriu un autoturism BMW, având dreptul de a conduce suspendat din 05.11.2008 pîna în 04.03.2009.Celui în cauza i s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infractiunii de conducerea unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat. Vineri, pe strada Grănicerilor din Năsăud a fost identificat în trafic de poliţiştii din localitate Ioan C. de 32 de ani în timp ce conducea un autoturism marca VW Golf având autorizaţie de circulaţie provizorie expirată din 10 octombrie. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat. 3. În 10.11.2008, la ora 12.23, poliţiştii din Beclean l-au depistat pe Valentin B. de 33 ani din comuna Şieu sat Posmus, în timp ce conducea în Uriu, un autoturism Volkswagen avînd dreptul de a conduce suspendat din 28.06.2008.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat. Sâmbătă, la ora 16.40, poliţiştii din Beclean l-au depistat pe Ioan B. de 55 ani din Reteag, în timp ce conducea în Uriu un autoturism Volkswagen, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul şoferului a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauza i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere cu alcoolemie peste limita legală. Duminică, la ora 17.55 a fost identificat în trafic, pe DJ 151 în localitatea Chiraleş, Mihai C. de 68 de ani din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism marca VW Passat, având o alcoolemie de 0,5mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoanei în cauză i-au fost recoltate probe biologice şi I s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală.

Tot duminică, la ora 12.45, a fost depistat în trafic pe DN 17, în localitatea Uriu, Robert S. de 21 de ani din oraşul Gherla, judeţ Cluj, în timp ce conducea un autoturism VW având montate plăcuţe cu numere de înmatriculare care aparţineau altui autoturism. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare, informează purtător de cuvânt al IPJ BN, inspector Raluca Maria Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5