Week-end aglomerant pe şosele

Vineri, la ora 15.11, Ioan M. de 48 ani din Bistriţa, în timp ce conducea în municipiu un autoturism Volkswagen, din cauză că nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, care traversa strada prin loc marcat de trecere pietonală, a fost oprit şi ulterior sancţionat contravenţional de poliţişti. Fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul şoferului a fost de de 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru savîrsirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. La ora 18.45, Marcel C. de 44 ani din Bistriţa, în timp ce conducea în Dumitra un autoturism Dacia Solenza, din cauza neatenţiei în conducere a intrat pe contrasens colizionîndu-se frontal cu autoturismul Opel Corsa condus din sens opus de Veronica U. de 25 din Rebrişoara.

Din accident au rezultat rănirea unei pasagere în autoturismul Opel Corsa şi avarii în valoare de circa 5.000 lei. Sâmbătă, la ora 23.20, pe DJ 172E, între localităţile Matei şi Lechinţa, a fost depistat Elemer K. de 30 de ani din Matei, în timp ce conducea un autoturism marca Ford, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.Acesta a refuzat să fie testat alcoolscop şi să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fapt pentru care este cercetat pentru refuzul recoltării de probe biologice. În aceaşi noapte, la ora 00.30, poliţiştii din Beclean l-au depistat pe Ioan J. de 20 ani, din Singeorz Băi, în timp ce conducea în Beclean un autoturism Opel Calibra, avînd autorizaţia de circulatie provizorie expirată din 30.10.2008. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot sâmbătă, la ora 04.40, poliţiştii din Singeoz Băi l-au depistat pe Florin A. de 24 ani din aceeaşi localitate , în timp ce conducea în oras Singeoz Băi un autoturism Opel, având dreaptul de a conduce suspendat din 15.08.2008 şi aflîndu-se sub influenta bauturilor alcoolice ( 0,88 mg/l ). Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere cu permisul suspendat şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Duminică, la ora 3.00, a fost depistat în trafic pe DJ 151, în localitatea Lechinţa, Petru L. de 33 de ani din localitatea Vermeş, în timp ce conducea un autoturism Dacia cu, fără a poseda permis de conducere. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

În aceeaşi zi, la ora 23.55, pe strada Grigore Bălan din Bistriţa, a fost depistat Marius M. din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe perioada 20.10.2008 – 19.11.2008. Sus-numitului i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere cu permisul suspendat, transmite purtător de cuvânt al IPJ, inspector de poliţie, Raluca Maria Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5