Avantajele principale ale portilor auto automate

Utilizata atat in mediile industriale, cat si in cele comerciale, ca de altfel, pentru proprietatile private, poarta auto automata ofera acces usor, protectie si securitate suplimentara. Exista pe piata mai multe tipuri si modele de porti, toate extrem de comode pentru viata de zi cu zi.

Utilizata atat in mediile industriale, cat si in cele comerciale, ca de altfel, pentru proprietatile private, poarta auto automata ofera acces usor, protectie si securitate suplimentara. Exista pe piata mai multe tipuri si modele de porti, toate extrem de comode pentru viata de zi cu zi.

Unele porti automate functioneaza pe baza de senzori ce pot detecta miscarea, lumina, sunetul si greutatea. Iar fiecare senzor poate fi perfect pentru un anumit mediu.

In continuare, sunt prezentate principalele avantaje ale achizitionarii unei porti auto automate si motivele pentru care tot mai multi proprietari le iau in calcul.

  1.  Intimitate

Intimitatea este importanta pentru fiecare dintre noi, iar alegerea unei porti de acces adecvate pentru proprietate este cea mai potrivita modalitate de a ne proteja spatiul personal. Instalarea unei porti automate contribuie atat la protejarea spatiului exterior, cat si a celui din interiorul casei, totul printr-o simpla apasare din buton.

       2. Siguranta

Portile automate vin cu un mecanism de deschidere si inchidere care foloseste o roata dintata, conectata prin curele de cauciuc (pentru a controla miscarea portii). Astfel, ele ofera confortul proprietarilor de a controla foarte bine intrarea si iesirea de pe proprietate. Se evita, astfel, pericolele din exterior, inclusiv pentru copii sau animalele de companie.

        3. Comoditate

O poarta auto automata ofera confortul de a nu fi nevoiti sa o deschidem fizic pentru a intra pe proprietate. Un fapt extrem de convenabil, mai ales in perioadele cu conditii meteorologice nefavorabile. Avem la dispozitie o varietate de modele pentru a debloca o astfel de poarta electrica. Printre cele mai populare metode se numara cele prin telecomanda, cititoare de carduri sau PIN-uri, in timp ce alte tipuri de porti automate, mai avansate, vin cu senzori care pot citi semnale specifice pentru acces.

        4. Fara accesul vehiculelor neautorizate

Exista persoane care utilizeaza in mod frecvent caile de rulare ale altora ca intoarcere, insa, cu o poarta electrica automata, putem impiedica astfel de vehicule neautorizate sa se foloseasca de aceasta metoda. In plus, putem impiedica accesul animalelor salbatice din zona, daca este cazul, protejandu-ne cu succes de orice potential pericol.

        5.  Rentabilitate

Instalarea unei porti automate pentru calea de acces reprezinta o solutie rentabila, care ne poate ajuta sa economisim bani. Putem obtine chiar o reducere de la compania de asigurari – care va lua in calcul protectia adaugata, instalata acasa. Mai mult decat atat, valoarea casei va creste si ea, atragand rapid atentia potentialilor clienti in cazul in care proprietatea este pusa spre vanzare. Sondajele spun ca poarta automata poate adauga cinci procente la valoarea totala a unei case.

       6. Valoare estetica

O poarta auto de acces  poate schimba intreaga imagine a casei. Indiferent daca utilizam o poarta frontala sau una laterala, valoarea estetica a proprietatii va fi cu mult amplificata, creand un efect vizual deosebit. Disponibila intr-o varietate de materiale, poarta automata de intrare poate adauga un aspect clasic sau modern, indiferent de mediu.

Bine de stiut!

Alege un producator renumit, care te poate ajuta cu materialul si aspectul portii, astfel incat sa iti faci o idee despre produsul final. Un producator corect va oferi intotdeauna consultanta, atat in legatura cu poarta automata pe care o doresti, cat si despre intretinerea acesteia.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5