4 avantaje ale unei spălătorii auto self-service

Analizând piața spălătoriilor auto, cu siguranță ai observat că cele de tip self-service încep să fie la mai mare căutare. De ce? Pentru că sunt de multe ori mai accesibile și mai convenabile, în comparație cu cele tradiționale și automate. Capacitatea de a controla ciclurile de spălarea și bucuria sau satisfacția pe care o șoferii de a-și spăla mașina sunt doar câteva dintre motivele pentru care spălătoriile auto self service au devenit atât de populare.  Citește în continuare ce ar trebui să știi despre aceste tipuri de spălătorii auto și care sunt avantajele pe care ți le oferă.

Ce este și cum funcționează o spălătorie auto self service

O spălătorie auto self wash este un tip de spălătorie auto în care clientul își spală singur mașina folosind un furtun de înaltă presiune și o perie de spumă, având totuși un rezultat profesionist. Așadar, clienții trebuie să parcurgă singuri toate etapele de spălare: primul jet de apă, aplicarea detergentului, clătirea vehiculului și frecarea cu o perie.  

Unele spălătorii auto self-service mai pot avea o serie de caracteristici suplimentare precum lichid de lustruire și echipamente de uscare. 

Sistemul self cleaning îți permite să-ți cureți mașina oricând și nu respectă neapărat programul sau procedurile dintr-o spălătorie auto automată. Totodată, îți permite să gestionezi resursele necesare pentru a curăța mașina și să decizi care sunt etapele de care ai cu adevărat nevoie, cât de profundă să fie curățarea mașinii și ce suprafață are nevoie de mai multă atenție. 

O spălătorie auto self-service îți permite dezvoltarea unui mic business smart, pe care să-l crești treptat, prin achiziționarea de noi serii de echipamente necesare, mai ales că acestea au prețuri mai accesibile. În general ai nevoie de boxe pentru spalatorii auto self-service echipate complet  și un spațiu unde să-ți construiești această spălătorie. 

Care sunt avantajele spălătoriilor auto self service

Principalul avantaj al unei spălătorii auto self wash este costul echipamentelor și rentabilitatea crescută, dar și prețul mai mic pentru servicii.  În general, aceasta este mai puțin costisitoare. 

  • Majoritatea stațiilor self-service sunt relativ similare și ușor de utilizat. Acestea permit șoferilor să gestioneze mai bine presiunea apei, intensitatea procesului de curățare, și timpul petrecut pentru fiecare etapă de spălare a mașinii. 
  • Oferă o senzație de control și siguranță. Asta înseamnă că orice șofer poate personaliza procesul de spălare în funcțiile de nevoile autovehiculului. 
  • Spălătoriile self-service sunt mai ecologice decât spălările automate pentru că utilizează mai puțină apă decât spălătoriile auto tradiționale. Se pot monta chiar și sisteme de recuperare a apei.
  • Majoritatea acestor tipuri de spălătorii auto includ și servicii de ceruire prin pulverizare, oferind acel aspect finisat foarte rapid.  

Un mic dezavantaj al acestui sistem de spălare a mașinii este faptul că șoferii neexperimentați ar putea să nu aibă neapărat abilitățile necesare pentru a curăța o mașină în mod corespunzător. De aceea, este foarte important să folosești echipamente de bună calitate pentru a evita orice risc de deteriorare a mașinii. În plus, orice spălătorie care se respectă trebuie să folosească instrumente și agenți de curățare profesioniști.

În general, spălătoriile auto self-service sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să aibă control complet asupra procesului de spălare a mașinii, fiind și mai accesibile din punct de vedere al costurilor. 

sursa foto: freepik.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5