Avertisment marca SGA pentru un „navigator” de la Colibiţa

O persoană care se plimba cu o ambarcaţiune cu motor termic pe lacul Colibiţa a fost sancţionată, printr-un avertisment scris, de către reprezentanţii Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistriţa-Năsăud. Angajaţii SGA Bistriţa-Năsăud, împreună cu cei ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud, au efectuat luni după-amiaza un control privind regimul de utilizare al cuvetei lacului Colibiţa.

În urma verificării ambarcaţiunilor care circulau pe lacul Colibiţa, s-a descoperit doar o singură persoană care nu a respectat prevederile regulamentului de exploatare al barajului circulând cu o ambarcaţiune cu motor termic. „Vom continua acţiunile de depistare a celor care încalcă legea. Vă reamintim că este strict interzisă circulaţia pe lac cu ambarcaţiuni cu motor termic, excepţie făcând ambarcaţiunile Administraţiei Naţionale „Apele Române” şi Ministerului Administraţiei şi Internelor prin unităţile lor teritoriale, în condiţiile desfăşurării unor operaţiuni operative. Acţiunile desfăşurate pe lacul Colibiţa trebuie să respecte prevederile legale în vigoare”, declarǎ directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistriţa-Năsăud, ing. Daniel Ştefan Rus.

Comentarii

17/08/11 10:53
Maria

Caile de acces la lacul Colibita sunt blocate in totalitate adica toate drumurile comunale au fost ocupate de ,,diversi proprietari,, de la Baraj pana la Mita este un singur drum de acees la lac, cel de pe paraul Hanganilor, cei care avem cabane acolo stam in drumul judetean si ne uitam la lac. In rest caile de acces sunt private si cu astea nu avem nimic.
Dar mai e o problema, de jur imprejurul lacului proprietarii de terenuri au ingradit proprietatile pana in lac si pescarii sau cei care vor sa se plimbe in jurul lacului nu pot numai daca sar gardurile, dar se pot alege si cu amenintari si bataie din partea celor care abuziv au ingradit terenurile.Pe cand face SGA ordine si in acest domeniu, in rest e gargara de doi lei.....

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]