Avocatul Vasile Mureșan a trecut poarta veșniciei!

Avocatul Vasile Mureșan din Beclean a trecut poarta veșniciei în al 69-lea an al vieții. A fost procuror timp de 15 ani, după care a practicat avocatura peste un sfert de secol, fiind unul dintre cei mai titrați avocați ai județului. A fost un om activ, care a iubit călătoriile, muzica, sportul.
Plecarea sa fulgerătoare lasă în urmă multă durere în sufletekle familiei, ale consătenilor din Cociu, ale prietenilor și ale tuturor cunoscuților.
Bunul Dumnezeu să îi așeze sufletul în rândul drepților, iar doamnei doctor Lenuţa Mureşan-şef Secţie Recu­pe­ra­re, Medi­ci­nă Fizi­că
și Bal­ne­o­lo­gie din cadrul SJCU Bistriţa şi familiei să le dea mângâiere.
Odihnă veșnică!
Senior editor,
Gavril Moldovan
***
Un ultim omagiu puteți aduce av. Vasile Mureșan, la Capela Cimitirului Evanghelic, miercuri, 20 martie, la ora 18, la slujba priveghiului și joi, 21 martie, ora 13, când va fi oficiată înmomântarea.

:::
Cu profundă tristețe, Baroul Bistrița-Năsăud anunță trecerea în neființă a distinsului coleg și avocat devotat, Vasile MUREȘAN.
Cu o carieră dedicată profesiei juridice, remarcabilă prin implicare și pasiune, amintirea sa va rămâne vie în inimile noastre.
Cu o experiență vastă în domeniul juridic, care a inclus și o perioadă ca procuror, colegul nostru avocatul Vasile MUREȘAN a demonstrat întotdeauna un profesionalism desăvârșit și o devotare fără margini față de dreptate și respectarea legii.
În incertitudinea trecerii sale, pierdem nu doar un avocat respectabil, ci și un om cu inimă caldă, mereu dispus să ofere ajutor și sprijin celor aflați în dificultate.
Vom păstra amintirea sa cu respect și recunoștință, iar contribuția sa la comunitatea juridică va rămâne o sursă de inspirație pentru noi toți.
Ne exprimăm condoleanțele cele mai sincere familiei și celor dragi, iar gândurile noastre îi însoțesc în aceste momente dificile.
Cu regret și recunoștință,
Avocat Alin MORUȚAN
Decanul Baroului Bistrița Nasăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5