Bac fără laureați de la Beclean și Căianu Mic

Păstrând trendul național cu mai mulți veniți decât promovați, bacalaureatul susținut la a doua strigare de restanțierii din Beclean și Căianu Mic a fost în ton cu vremurile, cu generațiile, cu lumea, cu societatea. Pe “principiul” maturizatului elev Bulă “mediatizat” nu doar pe Facebook, ci (re)simțit în viața de zi cu zi: „Dacă îți place să înveți ajungi profesor, doctor, inginer, dacă nu, devii șeful lor”, numărați pe degete sunt corigenții primei sesiuni care și-au luat examenul la șansa oferită acum, în toamnă.
Probați la centre de examinare din Bistrița, tinerii și-au dovedit maturitatea cu următoarele rezultate:
Dintre înscrișii Colegiului Național ”Petru Rareș” din Beclean, instituție care în vară obținea o promovabilitate de 89,54 la sută, trei au reușit acum (7,05 a fost cea mai mare medie a acestora), șapte au eșuat, iar unul nu s-a prezentat la testele organizate la Colegiul Național “Andrei Mureșanu”.
În aceeași locație, elevii Liceului Tehnologic “Henri Coandă” din Beclean au “uimit” cu media de trecere 6,01, singura de altfel, dar și cu 22 de ratări și șapte neprezentări; instituția obținuse în vară 12 la sută rată de succes.
La Liceul cu Program Sportiv, colegii de la Liceul Tehnologic “Ion Căian Românul” din Căianu Mic s-au remarcat tot cu un singur promovat (media 6,88), cinci respinși, un neprezentat; 75 la sută trecuseră însă în sesiunea anterioară.
La Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” au trecut prin focurile Bacului fără laureați absolvenții Liceului Tehnologic Agricol Beclean: 4 au depășit linia (primul a avut media 6,75), 49 n-au ajuns până la ea și șapte au lipsit cu desăvârșire din peisaj; 24 la sută și-au încheiat cu brio socoteala școalară la examenul din vară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5