Bărbat din 43 de ani, din Livezile, cu privire la care sunt indicii că ar fi consumat substanțe psihoactive, depistat în trafic

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier care desfășurau activități de monitorizare a traficului rutier au depistat și oprit pentru verificări un autoturism, condus de un bărbat de 43 de ani, din Livezile.

"Autoturismul condus de acesta a fost depistat pe Drumul Național 17, în localitatea Livezile, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Acesta a fost testat si cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ BN.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5