Bărbat din Parva, împușcat accidental de un alt participant la o partidă de vânătoare!

Astăzi, a fost sesizat prin 112, faptul că pe raza localității Rebrișoara, o persoană a fost rănită la o partidă de vânătoare. Aceasta a fost preluată spre a fi transportată la spital. La față locului a intervenit o echipă formată din polițiști de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud, Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și criminaliști.

"În urma primelor verificări, a fost identificată persoana rănită ca fiind un bărbat de 47 de ani, din Parva. Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfășurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrișoara și ar fi fost împușcat accidental de un vânător în vârstă de 47 de ani, din Rebrișoara. Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În această după amiază, echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de Pompieri Năsăud a fost solicitat să intervină în localitatea Rebrisoara, pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat în vârstă de aproximativ 47 de ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul coapsei. Evenimentul s-a petrecut în pădure, într - o zonă greu accesibilă. Pentru a ajunge la victimă echipajul medical a mers pe jos aproximativ 2 km. Victima a fost găsită cu o ușoară hipotermie, conștientă și cooperantă, prezenta o plagă împușcată la nivelul coapsei și a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale de specialitate, transmite ISU BN.

Comentarii

17/01/21 11:28
Eroul de la Parva

(După Vasile Alecsandri)

Pe drumul de costișe ce duce sus pe Grui
Venea un om, cu jale zicând în gândul lui:
“Mai lungă-mi pare calea acum la-ntors acasă...
Aș vrea să zbor, și rana din coapsă nu mă lasă!
Se-întâmplă des la munte, că plaiul pădureț,
Te prinde în cătare crezând că ești mistreț.
.......................................................
Și presa poartă arma, salută cu onor,
Eroul de la Parva-împușcat într-un picior.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5