Dosar penal pentru un bărbat din Rebrişoara, după ce a tras focuri de armă! Un alt bărbat a fost amendat

     Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu, marţi, cu privire la faptul că, doi bărbați, în vârstă de 49 de ani, din Rebrișoara, ar fi executat mai multe focuri de arme letale de vânătoare, în plan vertical, în timp ce se aflau într-o zonă situată în extravilanul localității Rebrișoara.

     "În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că unul dintre bărbați nu este autorizat, de către organele de poliție, să dețină și să folosească arme și muniții, acesta executând focurile de armă cu o armă care i-ar fi fost pusă la dispoziție de către celălalt rebrișorean. Acesta din urmă deține un permis de armă, în care este înscrisă arma pe care i-ar fi înmânat-o consăteanului său, precum și o altă armă pe care o avea asupra sa în momentul executării focurilor de armă. Armele în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Față de bărbatul din Rebrișoara, care nu este autorizat să dețină și să folosească arme și muniții, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă fără drept", se arată în comunicatul IPJ BN..

     Totodată, celălalt bărbat a fost sancționat contravențional, conform art. 129, pct. 3 din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5