Băut și cu permisul anulat, un bărbat din Florești a avut și DrugTest pozitiv

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 23:20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Județean 172, în Mogoșeni. Pentru control, în trafic, a fost oprit un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din Florești.
"Întrucât șoferul emana halenă, polițiștii au dispus testarea cu aparatul etilotest a acestuia, rezultatul indicat fiind de 0,57 mg/l alcool în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști cu privire la conducătorul autoturismului au constatat faptul că acesta are anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice", se arată în comunicatul IPJ BN.
Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe cât și conducere unui vehicul fără permis de conducere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5