Becleanul alege; “Zilele oraşului”, miza

Controversate la un moment dat şi greu de pliat pe gustul tuturor spectatorilor veniţi cu miile, an de an, să celebreze Becleanul, apariţiile scenice de la “Zilele oraşului” vor fi supuse, anul acesta, votului popular. Urnele, 20 la număr, s-au deschis deja în magazine, la sediul administraţiei locale şi la chioşcuri, oferind publicului posibilitatea de a hotărî cine şi ce va cânta în perioada 27 – 29 iunie, data probabilă a ediţiei din acest an, a douăsprezecea în cronologia evenimentului dedicat oraşului de pe Someş.
Sub sloganul “Implică-te!”, “Tu decizi formaţia dorită!”, Primăria pune la dispoziţie, în locurile special amenajate, taloanele cu nominalizări la cele trei categorii aflate în discuţie: concerte, muzică populară şi alte momente artistice. Trupele şi interpreţii cu cele mai multe adeziuni (marcate cu x în casuţa din dreptul fiecăruia) vor urca pe scena “Zilelor oraşului Beclean”. Iată “candidaţii”: Elena Gheorghe, Antonia, Smiley, Connect-R, Alex Velea, Horia Brenciu Band, Pepe, Puya, Ellie White, Talisman, Loredana, Bodo, Lora, Sasha Lopez, Alex Mica, Radio Killer, Corina, Adrian Sîna, Inna, Sore; Angela Rusu, Aurel Tămaş, Nicolae Furdui-Iancu, Cristian Pomohaci, Cornelia Ardelean, Sava Negrean-Brudaşcu, Ovidiu Purdea-Someş; carnaval, spectacole cu fachiri, concurs de picturi pe faţă. Lista este deschisă, la fiecare secţiune existând spaţii libere pentru eventuale completări corespunzătoare altor gusturi decât cele iniţial înşuruite; pe un bilet se pot exprima mai multe opţiuni.
În Consiliul Local, discuţiile pe această temă au apărut încă de la finalul ediţiei de anul trecut, când s-a stabilit, de principiu, necesitatea organizării unei astfel de campanii pentru evenimentul din 2014. Totul a pornit, atunci, din spaţiul virtual, când o pagină “dedicată beclenarilor de pretutindeni” a celei mai cunoscute reţele de socializare a reacţionat, în stilu-i caracteristic, faţă de participarea repetată la sărbătoarea oraşului de pe Someş a unor nume din showbiz-ul românesc.
.............................

Citiţi ediţia print

Comentarii

21/02/14 11:30
BpS

Ne pare bine sa vedem ca pagina noastra www.facebook.com/Beclean.pe.Somes a reusit sa faca o schimbare in modul de desfasurare a zilelor orasului .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5