Jumătate Becleanul a votat formaţiile pentru “Zilele oraşului, 2014”

Campania se încheie peste două săptămâni

Cei care doresc să se exprime în legătură cu apariţiile scenice ale ediţiei din acest an a “Zilelor Becleanului” (a douăsprezecea) mai au la dispoziţie aproximativ două săptămâni, cât mai durează campania organizată de primărie sub sloganul “Implică-te!”, “Tu decizi formaţia dorită!”. Cele 20 de urne amplasate în magazine, la sediul administraţiei publice locale şi la chioşcuri se vor închide în săptămâna dinaintea sărbătorilor pascale, adică la o lună după deschidere. Numărătoarea publică se va face în cadru oficial, în prezența mass-mediei din judeţ. Acţiunea a avut un succes deosebit, spun organizatorii, dovadă interesul stârnit de punerea la dispoziție a aproximativ 5.000 de buletine de vot (la o populaţie de aproximativ 10.000 de locuitori), astfel ca lumea să-și poată exprima susţinerea pentru artiştii favoriţi și să hotărască cine va cânta la Beclean în perioada 27 – 29 iunie, data probabilă a evenimentului dedicat oraşului de pe Someş.
Taloanele disponibile în locurile special amenajate conţin nominalizările la trei categorii aflate în discuţie: concerte, muzică populară şi alte momente artistice. Trupele şi interpreţii cu cele mai multe adeziuni (marcate cu x în căsuţa din dreptul fiecăruia) vor urca pe scena “Zilelor oraşului Beclean”. Iată “candidaţii”: Elena Gheorghe, Antonia, Smiley, Connect-R, Alex Velea, Horia Brenciu Band, Pepe, Puya, Ellie White, Talisman, Loredana, Bodo, Lora, Sasha Lopez, Alex Mica, Radio Killer, Corina, Adrian Sîna, Inna, Sore; Angela Rusu, Aurel Tămaş, Nicolae Furdui-Iancu, Cristian Pomohaci, Cornelia Ardelean, Sava Negrean-Brudaşcu, Ovidiu Purdea-Someş; carnaval, spectacole cu fachiri, concurs de picturi pe faţă. Lista este deschisă, la fiecare secţiune existând spaţii libere pentru eventuale completări corespunzătoare altor gusturi decât cele iniţial înşuruite; pe un bilet se pot exprima mai multe opţiuni.
În Consiliul Local, discuţiile pe această temă au apărut încă de la finalul ediţiei de anul trecut a “Zilelor oraşului”, când s-a stabilit, de principiu, necesitatea organizării unei astfel de campanii pentru evenimentul din 2014. Totul a pornit din spaţiul virtual, după ce pe pagina de Facebook “Beclean pe Someş” s-au format atitudini şi curente de opinie faţă de participarea repetată la sărbătoarea localităţii a unor nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Comentarii

24/05/14 23:16
Ioana

Mi_ar placea sa vina dintre: Smiley,Antonia,Conecte_R,Alex Velea,Corina,Dan Balan,Celia,Nicolae Guta,Delia,adica cei mai buni sa vina.Dintre cei mai multi votati sa vina

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5