Becleanul gata pentru sărbătorile de iarnă

Administraţia publică locală din Beclean a finalizat de câteva zile pregătirile în vederea întâmpinării perioadei sărbătorilor de iarnă. Oraşul a îmbrăcat straie de sărbătoare şi a început să fie iluminat festiv, în spiritul Sărbătorilor de iarnă, începând de duminică, 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.
La sfârşitul lunii trecute au fost instalate ghirlandele şi celelalte ornamente luminoase de sezon în întreaga localitate. Au fost realizate mai multe traversări cu astfel de ornamente peste artera principala de circulaţie a Becleanului, au fost instalate figurine luminoase pe stâlpii din întregul oraş şi au fost montate decoruri de sărbătoare în zona centrală a oraşului şi în parc.
Astfel seară de seară, pe toată perioada Sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, întregul oraş va fi iluminat feeric şi multicolor, spre încântarea tuturor localnicilor. Un spectacol impresionant şi strălucitor oferă, mai cu seamă la ceas de seară, brazii impunători din Piaţa Drapelului Naţional, împodobiţi şi ei sărbătoreşte, cu ghirlande şi steluţe luminoase, şi artera rutieră principală a oraşului, cu numeroasele traversări de instalaţii luminoase suspendate, decoruri de poveste ce fac ca spiritul Crăciunului şi al Anului Nou să fie deja resimţit din plin de către toţi beclenarii.
Prin grija administraţiei locale şi în această iarnă, oraşul Beclean are o iluminare reuşită, multicoloră şi strălucitoare pe durata sărbătorilor de iarnă, astfel încât toţi localnicii, indiferent de vârsta, să se bucure şi să trăiască din plin emoţiile şi frumuseţea sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5