BEJ este în formulă completă

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 6 Bistriţa-Năsăud a fost completat, la finele săptămânii, cu reprezentanţii partidelor politice parlamentare şi neparlamentare , a alianţelor electorale, alianţelor politice şi organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat în 9 decembrie 2012.

Astfel, Alianţa România Dreaptă îl are ca reprezentant pe Mihail Dipşan, Uniunea Social Liberală a desemnat-o pe Diana Morar, iar UDMR pe Kotfas Tibor. Pavel Galeş face parte din BEJ din partea Partidului Ecologist Român, Dănuţ Oltean reprezintă Partidul Poporului- Dan Diaconescu, în timp ce Ioan David este de la PRM.

Lista membrilor BEJ este completată de Kerekes Zoltan de la Partidul Popular Maghiar din Transilvania, Eugenia Paşcu de la Asociaţia Liga Albanezilor din România, iar Cristian Carol Lang este propus de Asociaţia Italienilor din România RO. A.S.IT.

Şi Partida Romilor Pro-Europa şi-a desemnat în prima fază un reprezentant, dar şi-a retras propunerea, astfel că desemnarea s-a făcut "post pe post".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5