Beneficii de necontestat ale perdelelor de aer Pro Vent

Pro Vent este o companie ce comercializează echipamente de ventilaţie industrială şi de climatizare potrivite pentru satisfacerea celor mai înalte exigenţe ale mediului de afaceri din ziua de azi. Categoriile de astfel de dispozitive şi sisteme de aerisire şi de răcire a aerului sunt variate şi în permanenţă actualizate cu articole premium şi multifuncţionale, optime ca preţ şi eficiente în ceea ce priveşte funcţionarea, dar şi siguranţa.

Această industrie este într-o permanentă fluctuaţie, şi pentru că există cerere, există şi ofertă pentru a îndeplini cele mai inedite nevoi ale diverselor spaţii comerciale, de locuit sau industriale, ce necesită aerisire, ventilare, răcire sau climatizare. Astfel, în cazul spaţiilor industriale şi comerciale, în care sunt depozitate diverse mărfuri şi se lucrează sau se manipulează diferite produse, este nevoie de o perdea de aer cu presiune ridicată care să ducă la împiedicarea pătrunderii aerului din exterior în acele încăperi. Variatele şi calitativele perdele de aer din seria Plus de la Pro Vent asigură calitatea aerului şi menţin o bună ventilare şi temperatură a acestuia.

De asemenea, o perdea de aer din seria Jet Cassette împiedică intrarea aerului din exterior în diverse spaţii extinse şi în care se lucrează sau sunt ţinute stocuri de produse şi articole de diferite sortimente. Caracteristicile unor astfel de sisteme de climatizare se referă la cadrul din oţel galvanizat care este gata de a fi montat în tavanul fals, grila de absorbţie şi gura de refulare ce sunt incluse în acest cadru, ventilatoarele cu flux încrucişat, cu motor cu rotor extern, dar şi gura de refulare din aluminiu anodizat, cu lamele ajustabile. O astfel de perdea de aer din magazinul online Pro-vent.ro poate fi utilizată facil datorită unei telecomenzi incluse. Totuşi, la achiziţionare trebuie ştiut faptul că o perdea de aer de acest tip dispune şi de o înălţime maximă de montaj, şi anume 2,2m – 2,5m.

Diversitatea perdelelor de aer pentru spaţii comerciale şi industriale

Pe lângă perdelele de aer din seriile Plus şi Jet Cassette, mai există alte două categorii adiţionale de acest tip de sisteme de ventilare, acestea fiind perdele de aer din seriile Jet şi Cassette Plus. De ce, din ce în ce mai mult, aceste echipamente devin preferatele multor industrii de la nivel naţional? Toate afacerile mici şi mari se folosesc de tehnologia oferită de Pro-vent.ro deoarece numai în acest fel se pot menţine condiţiile igienice cele mai bune, se pot elimina praful, insectele şi particulele nocive din aer, ducând în aceeaşi măsură şi la economisirea de energie.

Alte beneficii de necontestat ale perdelelor de aer Pro Vent se referă la reducerea facturilor la energie cu până la 30%, dar şi la asigurarea unui nivel de confort optim, de 100%, prin întreţinerea unei temperaturi interioare la nivelul dorit de fiecare în parte. De asemenea, se împiedică pătrunderea aerului rece sau poluat din exterior în interior, acolo unde este nevoie de anumite condiţii de funcţionare. Eficienţa controlului temperaturii este de aproape 90% chiar, pe lângă asta cei care achiziţionează asemenea echipamente de climatizare beneficiind şi de o instalare uşoară şi o întreţinere simplificată.

Pentru a însuma avantajele prezentate anterior, o perdea de aer de la Pro Vent este populară printre utilizatori datorită furnizării unui regim termic echilibrat, a pierderilor mai mici de căldură, a unui nivel de igienă  sporit, dar şi de o prevenţie completă în faţa mai multor tipuri de poluare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5