Beneficiile termoizolației reflective pentru construcții cu orice tip de structură

Deții o locuință și ți-ar plăcea să te bucuri de un confort termic sporit, fără costuri uriașe ale facturilor la căldură? Sau ești proprietarul unui service auto, al unui cort industrial, sală de producție sau pentru depozitare, showroom?  

          Atunci trebuie să afli că izolarea cu IsolAir Thermo poate aduce beneficii majore businessului tău din punct de vedere economic, al confortului din interior și eficienței energetice - dar și oricărei locuințe rezidențiale, fie apartament sau imobil (casă).

               

         Ce este IsolAir Thermo și de ce să-l alegi?

             O soluție foarte bună de izolație, cu un grad ridicat de eficiență și durabilitate, ce reduce considerabil pierderile energetice și, în același timp, asigură un confort termic sporit menținând temperatura constantă. În plus, vine și cu un cost eficient de achiziție și un cost redus la manoperă și instalare.

 

        Care sunt beneficiile acestei termoizolații?

          Folia termoreflexivă este un tip de material termoizolant care se bazează pe proprietățile reflectorizante ale materialului ca să reducă pierderile de căldură sau să împiedice căldura în exces a caldurii solare să pătrundă în interiorul locuinței. Acest tip de termoizolație funcționează foarte bine când este montat în interior, datorită faptului că blochează sau reflectă căldura înapoi în interior și blochează cu desăvârșire transferul umidității relative din locuință către structura casei sau spre celelalte materiale de izolație.

          Termoizolația reflectivă este realizată dintr-o pătură de polietilenă tip fagure, umplută cu bule de aer neconductiv și e termosudată cu 2 straturi de aluminiu pe exterior, ce asigură reflexia căldurii în exces sau a razelor ultraviolete si infrared ale soarelui. 

       Un avantaj major al termoizolației reflective este capacitatea sa de a îmbunătăți eficiența energetică a clădirii fără a adăuga volum sau greutate semnificative. Pentru unele clădiri mai vechi, acest criteriu este esențial. De asemenea, acest tip de termoizolare este ușor de instalat și poate fi integrat în clădiri existente sau noi.

          În plus, acest tip de izolație  ajuta la reducerea costurilor de încălzire și răcire, creșterea confortului termic și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. De asemenea, poate ajuta la protejarea materialelor din clădire de degradarea cauzată de temperaturi extreme și la prelungirea durabilității acestora.

 

              Beneficiile produselor de izolare IsolAir Thermo:

  • Economie energetică.

  • Etanșeitate, care împiedică formarea condensului.

  • Garanție de 50 de ani ( pe toată durata de viață a construcției).

  • Recuperarea investiției pe parcursul a aproximativ 2, cel mult 3 sezoane, prin facturi reduse de încălzire-racire

  • Protejează elementele de structură ale construcției de umiditatea relativă interioară.

 

Unde și cum poate fi montată termoizolația reflectivă?

  • Poate fi montată atât în cazul construcțiilor existente, în caz de reabilitare termică sau la construcțiile noi pentru izolare pod , izolare mansarda sau izolare tavan si planseu.

  • În cazul unei hale din panel sandwich, panouri SIP sau alt tip, folia termoreflexivă se montează în interior pentru suplimentarea izolației.

  • În clădirile de birouri sau în alte spații în care este necesar confortul termic se montează pe pereții din beton, sub plăcile de osb, gips-carton etc, urmând recomandările producătorului.

  • Poate fi utilizat acest tip de izolare și pentru constructii din lemn, beneficiile fiind și în acest caz multiple. Poate fi montată cu încredere la recomandarea specialiștilor și a producătorului, pe case din lemn sau în construcții ce au în compoziție o mare cantitate de lemn.

        Așadar, termoizolarea este utilizată pentru a reduce pierderile de căldură și a îmbunătăți eficiența energetică a clădirilor. Acest lucru poate ajuta la reducerea costurilor de încălzire și răcire, la creșterea confortului termic și la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

              Termoizolația reflectivă poate fi o soluție foarte bună pentru nevoile de izolare ale unei locuințe rezidențiale sau pentru orice tip de clădire/construcție. 

          Investește azi pentru un viitor confortabil și costuri reduse ale cheltuielilor cu utilitățile!

 

Sursa foto: freepik

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5