Biroul de Asistenţă Socială a Protopopiatului Ortodox Năsăud, în sprijinul elevilor năsăudeni

Mai mulţi copii provenind din familii numeroase sau orfani, care învaţă la şcolile năsăudene, s-au bucurat de ghiozdane şi rechizite noi, în prima zi de şcoală.

În perioada 17 august-10 septembrie 2015, Biroul de Asistenţă socială din cadrul Protopopiatul Năsăud a desfăşurat o acţiune de strângere de rechizite pentru aceşti copii. Iniţiativa a venit din partea doamnei preotese Domnica Rusu care a postat pe reţeaua de socializare, facebook un apel către toţi cei cu inimă mare să doneze cât de puţin pentru semenii lor. „Am reuşit astfel, să adunăm peste 200 de caiete, pixuri, creioane, creioane colorate, ş.a., toată gama de rechizite necesare pe parcursul unui an şcolar, plus 5 ghiozdane complet echipate. Unii dintre elevi au primit rechizitele direct, de la sediul protopopiatului, iar alţii, care învaţă la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, prin intermediul conducerii şcolii şi cadrelor didactice. Doresc să mulţumesc pe această cale, tuturor celor care ne-au susţinut în acest demers şi au răspuns pozitiv apelului nostru, reuşind împreună să aducem zâmbetul pe chipurile elevilor care început noul an şcolar cu ghiozdane şi rechizite noi!

Biroul de Asistenţă Socială funcţionează în cadrul Protopopiatului Ortodox Năsăud, Str. Piaţa Unirii, Nr.2 şi anual vine în sprijinul comunităţii năsăudene prin diverse acţiuni educativ-culturale dar şi filantropice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5