Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 6 Bistrița-Năsăud a respins cererea de renumărare a voturilor, formulată de PNL BN

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 6 Bistrița-Năsăud a respins solicitarea PNL BN și a decis că nu se vor renumăra voturile pentru funcția de primar al municipiului Bistrița.

Hotărârea a fost luată, cu majoritate de voturi, după ce Biroul Electoral Central a trimis la BEJ să fie soluționată cea de a doua cerere a Partidului Național LIberal - Filiala Bistrița-Năsăud. 

***

Miercuri, în sala de ședința a Primăriei municipiului Bistrița a avut loc ședința publică de înmânare a certificatelor doveditoare ale alegerii celor cărora li s-au atribuit mandate, în urma alegerilor din 9 iunie 2024. Astfel, i-a fost înmânat lui Gabriel Lazany (PSD)  certificatul doveditor pentru funcția de primar al municipiului Bistrița. De asemenea, au fost date și certificatele doveditoare pentru cei 21 de consilieri municipali.

Hotărârea nr. 204 din 19.06.2024 referitoare la cererea Partidului Național Liberal – filiala Bistrița-Năsăud privind renumărarea voturilor pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, înregistrată la BEC cu nr. 2804/BEC2024/19.06.2024