Biroul Electoral Central a respins cererea de anulare a alegerilor, în Bistrița! Ce prevede hotărârea!

Biroul Electoral Central a respins cererea de anulare a alegerilor din muncipiul Bistrița, la solicitarea Partidului Național Liberal, considerând-o neîntemeiată. În ceea ce privește renumărarea voturilor pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, BEC  a precizat că cererea trebuie soluționată de BEJ Bistrița-Năsăud.

Între timp, aseară, Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Bistrița-Năsăud a respins solicitarea formulată de către Partidul Național Liberal,  în sensul renumărării voturilor, la fel cum decisese anterior și Biroul Electoral de Circumscripție MUnicipală nr. 1 Bistrița.

"Să terminăm o dată circul și victimizarea. Unii mint și manipulează și în al 12-lea ceas spunând că BEC le-a admis contestația și se renumără voturile pentru Primar.

FALS! BEC v-a trimis la plimbare să mai învățați procedura și legea. Aici este hotararea BEC București privind respingerea contestației PNL cu precizarea că și BEJ le-a respins deja cererea de renumărare voturi", a scris av. Augusta Săsărman, pe pagina de facebook. 

Hotărârea BEC!