Bistriţa Business, ediţia I

Bistriţa Business a fost un eveniment extrem de interesant. Fără a folosi cuvinte mari, Bistriţa Business ţi-a oferit acel prilej de a trece de la scuze, crize economice, la responsabilitate.

Am participat la prima parte a întâlnirii, unde personajul serii a fost domnul Emanoil Viciu. Când spui Viciu, spui Teraplast. Nu e suficient. Ascultându-l pe domnul Viciu, mă gândeam că adevăraţii lideri, adevăraţii mentori, cei mai mulţi sunt în lumea economică, în lumea antreprenorială. Doar că ei sunt prea puţin vizibili pentru a oferi modele societăţii.

Domnul Viciu a vorbit despre comportamentul firmelor în perioada de criză şi nu numai. A insistat pe dezvoltarea resursei umane. A vorbit despre ultima sa pasiune transformată în business: arta şi designul.
Un om de succes care a atins nivelul de măiestrie în ceea ce face.

Au urmat discuţiile interactive. Cu Radu Soviani, moderator, întâlnirea a fost o lecţie de business. Decizii curajoase şi afaceri de succes.
Bistriţa Business a mai reuşit ceva. A reuşit să adune oamenii de afacerii la un loc. Au vorbit despre activităţile lor, despre probleme lor. Un exerciţiu bun, dar eficient, doar dacă este aplicat şi în lumea reală.

Evenimentul s-a încheiat cu un moment artistic susţinut de actorul Mihai Mălaimare şi pianistul de jazz Mircea Tiberian.
Bistriţa Business nu se opreşte aici. Organizatorii, Agenţia Prompt Communication şi Tourmont King ne promit şi alte ediţii cu invitaţi de marcă din lumea afacerilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5