Bistriţa: DACIA LANSEAZĂ NOILE MODELE LOGAN, LOGAN MCV, SANDERO ȘI SANDERO STEPWAY ÎN REȚEAUA COMERCIALĂ

 

În perioada 25 – 27 noiembrie, rețeaua comercială Dacia marchează lansarea în România a noilor modele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway.

Timp de trei zile, show-room-urile mărcii vor fi la dispoziția vizitatorilor care vor avea ocazia să descopere în cele mai mici detalii evoluțiile recente ale gamei Dacia. Doritorii vor putea testa noile modele și vor putea evalua astfel în mod direct comportamentul rutier al acestora și noile prestații disponibile.

În plus, Dacia pune la dispoziția tuturor celor interesați o aplicație online dedicată noilor modele, disponibilă la adresa promotii.dacia.ro. Persoanele care vor accesa aplicația au posibilitatea de a se înscrie și în concursul dedicat ce oferă premii prin tragere la sorți. De asemenea, cei ce vizitează show-room-urile Dacia în perioada 25-27 noiembrie vor avea posibilitatea să se înscrie la concurs direct în showroom, prin intermediul consultanților de vânzări. Premiile puse în joc sunt: trei vacanțe în Bucovina, trei console de joc și trei sisteme home cinema.

Prezentate în premieră mondială la începutul lunii octombrie, la Salonul Auto de la Paris, noile modele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway propun un design mai modern, o nouă identitate luminoasă, o nouă ambianță interioară, noi echipamente și spații de depozitare suplimentare, totul la un preț la fel de accesibil. Printre noutățile gamei se numără și noul motor pe benzină modern și economic, cu 3 cilindri, de 1,0l, care dezvoltă 75CP.

Cei care doresc sa ia contact cu noile modele de la Dacia sunt asteptati in showroom-ul Dacia din strada Calea Moldovei,nr.22,Bistrita,tel.0263207010,e-mail [email protected]

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5