Bistriţa găzduieşte CN la tenis de masă al MAI

Un număr de 80 de reprezentanţi ai Inspectoratului General al Poliţiei, Inspectoratului General al Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Poliţiei de Frontieră, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” se întrec timp de patru zile în etapa finală a Campionatului de Tenis de Masă al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Festivitatea de deschidere a competiţiei va avea loc astăzi, la ora 9.00, în Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” a Clubului Sportiv Municipal Bistriţa. Partidele se vor desfăşura între orele 09.00-13.00 şi 15.00-17.00, pe trei categorii de vârstă, şi anume până la 35 de ani, între 36-45 ani şi peste 46 de ani. În premieră, a fost introdusă şi o a patra categorie, destinată doamnelor din MAI, fiind calificate în această etapă două participante.

Din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud vor participa cinci poliţişti, „care se bucură de susţinerea tuturor colegilor şi simpatizanţilor acestui sport”, anunţă purtătorul de cuvânt al instituţiei, subinspector Antonela Gorgan.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, împreună cu Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5