Bistriţa Marriage Fest 2012, la final

Ultima zi de BISTRIŢA MARIAGE FEST 2012, manifestare care a reunit 31 de participanţi din România şi Ungaria.
Mirii, naşii şi nuntaşii au putut găsi tot ceea ce este necesar pentru o nuntă de vis: rochii de mireasă, costume de mire, pantofi, rochii pentru domnişoare de onoare, naşi, nuntaşi, coafură si make-up, ,,sală de bal”, decoraţiuni festive, aranjamente florale, masa festivă, produse alimentare şi de cofetărie-patiserie, servicii tipărire, foto-video, programe artistice şi organizare evenimente festive.
Bistriţa Mariage Fest şi-a propus să fie însă, mai mult decât o manifestare expoziţională, astfel încât pe agenda celor patru zile de expoziţie au fost incluse diverse evenimente speciale.
Atelierul de creaţie vestimentară Ştefania Trendy Look, condus de designerul vestimentar Ştefania Borodi, a încântat vizitatorii cu o serie de creaţii vestimentare proprii, precum şi cu demonstraţii de make up şi hair-style, realizate de echipa ei formată din: Nela Botârlă, Anamaria Savu şi Alexandra Alexi.
Un alt moment cu totul special a fost oferit de dansatorii Luca Andrada şi Balint Zsolt, membri ai Clubului Floris. Cei doi tineri au oferit o lecţie de graţie cu Dansul Mirilor şi, mai apoi au încins atmosfera invitând lumea la dans şi motivându-i pe viitorii miri să mai exerseze până la fericitul eveniment.
Au urmat alte momente deosebite la Bistriţa Marriage Fest: ieri, a fost prezentat un fragment dintr-o nuntă tradiţională, moment artistic realizat de Ansamblul Folcloric Cununa de pe Someş a Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” Bistriţa. Ziua s-a încheiat cu eliberarea unor porumbei albi, moment simbolic în organizarea unei nunţi, semnificând iubirea, pacea, fidelitatea, prosperitatea şi norocul.
Surprizele continuă. Azi, de la ora 12.00, trupa Zoom-Z va oferi un recital de muzică live.
De asemenea, pe parcursul întregii perioade, au loc degustări de produse de patiserie – cofetărie la standul firmelor de profil, sampling de cocktail-uri la standul Hotelului Metropolis, demonstraţii de fotografie şi concursul ,,cei mai fotogenici miri” la standul Transilvania Print.
Sursa: CCI BN
Foto: CCI BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5