COMUNICAT DE PRESĂ

Seară specială la Bistriţa Marriage Fest 2012

Ieri, 31 octombrie 2012, în zona centrală a oraşului Bistriţa, şi-a deschis porţile prima ediţie a Bistriţa Marriage Fest, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa–Năsăud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bistriţa şi Stil Events.
Pe lângă expoziţia propriu-zisă, organizatorii au inclus diverse evenimente speciale legate de nuntă, prima seară a manifestării fiind una deosebită şi extreme de bine primită de vizitatori.

În perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2012, se desfăşoară, în Zona Pietonală Liviu Rebreanu, BISTRIŢA MARIAGE FEST 2012, manifestare care reuneşte 31 de participanţi din România şi Ungaria. Mirii, naşii şi nuntaşii pot găsi tot ceea ce este necesare pentru o nunta de vis: rochii de mireasă, costume de mire, pantofi, rochii domnişoare de onoare, naşi, nuntaşi, coafură si make-up, “sală de bal”, decoraţiuni festive, aranjamente florale, masa festivă, produse alimentare şi de cofetărie-patiserie, servicii tipărire, foto-video, programe artistice şi organizare evenimente festive.
Bistriţa Mariage Fest îşi propune să fie însă, mai mult decât o manifestare expoziţională astfel încât pe agenda celor patru zile de expoziţie sunt incluse diverse evenimente speciale.
În prima seară, începând cu orele 17.00, Atelierul de creaţie vestimentară Ştefania Trendy Look, condus de designerul vestimentar Ştefania Borodi, a încântat vizitatorii cu o serie de creaţii vestimentare proprii, precum şi cu demonstraţii de make up şi hair-style, realizate de echipa ei formată din: Nela Botârlă Anamaria Savu şi Alexandra Alexi.
Un alt moment cu totul special a fost oferit de dansatorii Luca Andrada şi Balint Zsolt, membri ai Clubului Floris. Cei doi tineri au oferit o lecţie de graţie cu Dansul Mirilor şi, mai apoi au încins atmosfera invitând lumea la dans şi motivându-i pe viitorii miri să mai exerseze până la fericitul eveniment.
Vor urma alte momente deosebite la Bistriţa Marriage Fest: vineri, 2 noiembrie 2012, începând cu orele 17.00 va fi prezentat un fragment dintr-o nuntă tradiţională, moment artistic realizat de Ansamblul Folcloric Cununa de pe Someş a Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” Bistriţa, care se va încheia cu eliberarea unor porumbei albi, moment simbolic în organizarea unei nunţi, semnificând iubirea, pacea, fidelitatea, prosperitatea şi norocul. Sâmbătă, 3 noiembrie începând cu orele 12.00, trupa Zoom-Z va oferi un recital de muzică live.
De asemenea, pe parcursul întregii perioade, au loc degustări de produse de patiserie – cofetărie la standul firmelor de profil, sampling de cocktail-uri la standul Hotelului Metropolis, demonstraţii de fotografie şi concursul “cei mai fotogenici miri” la standul Transilvania Print.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5