Lista actualizată a zonelor roșii și galbene la nivel global!

Bistriţa-Năsăud: 99 persoane în carantină, 330 bistriţeni în izolare la domiciliu!

La această oră, în judeţul nostru, este o persoană confirmată cu Coronavirus, 99 persoane în carantină și alte 330 persoane în izolare la domiciliu,conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud.
De la ultima raportare, de ieri, nu s-au mai primit rezultate la probele transmise la Cluj-Napoca.

Pentru date actualizate în timp real despre țările vizate, accesați link-ul http://www.cnscbt.ro/), respectiv „Lista regiunilor și localităților din zona roșie și zona galbenă cu transmitere a COVID-19”.
"Vă rugăm să nu uitați de 0800800358 - linia verde, unde puteţi primi informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19. Programul de funcţionare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 şi 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică. Românii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar pentru situaţii de urgenţă, iar pentru solicitarea de informaţii să apeleze linia TELVERDE.
De asemenea, puteți apela și numerele de permanență ale Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud: 0263217337 și 0263217309 – telefoanele la care cetățenii care se întorc din străinătate în județul Bistrița-Năsăud pot primi lămuriri legate de transport/izolare/carantinare, după caz", se arată în informarea transmisă de Instituţia Prefectului.

Comentarii

18/03/20 08:39
cititor

Si diasporetzii nostri dragi, se plimba in voie peste tot , mai ales prin marile magazine de unde , cu euroii pe care-i au , " dau jos " rafturi intregi cu mancare si unde cumpara unul si intra odata cu el toata gasca ( parinti, copii, bunici si poate si alte neamuri ... te miri ca nu si-au adus cu ei si vaca si porcu ... ) de nu incapi de ei prin magazine !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5