Bistrita-Nasaud a atins pragul de 300 de cazuri confitmate de CoVid-19!

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, sunt confirmate 292 cazuri confirmate de CoVid-19. Faţă de ziua de joi, numărul persoanelor infectate a crescut cu 12. Bistriţ-Năsăud are 1.02 cazuri la mia de locuitori, fiind pe locul 13 la nivel naţional. 

Avem 98 de cazuri active, care sunt şi spitalizate. Din fericire, sunt 177 persoane vindecate, dar au fost înregistrate şi 21 de decese înregistrate. 

În judeţul nostru mai sunt 288 persoane în carantină instituționalizată şi 320 persoane în izolare la domiciliu. 

***

 Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată. Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Trei dintre acestea au fost declarate vindecate.

Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.

O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.

10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus . Toți cei 10 au fost declarați vindecați.

Până în prezent, 19 cadre medicale (șapte medici, 13 asistenți) și șapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate.

Două persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice.

***

Până astăzi, 15 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.437 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.370 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 190 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 219 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.441 de  persoane. Alte 14.791 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 294.601 teste.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5