Bistrița-Năsăud a fost gazda Conferinței Naționale a Punctelor Gastronomice Locale din România, ediția a III-a!
Bistrița-Năsăud a fost gazda Conferinței Naționale a Punctelor Gastronomice Locale din România, ediția a III-a, un eveniment dedicat celor care păstrează viu gustul preparatelor autentice ale satului românesc și valorile care dau identitate gastronomiei noastre.
La deschiderea evenimentului, alături de organizatori au participat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud - Emil Radu Moldovan, vicepreședintele CJ BN - Daniel Tămaș, prefectul Teofil CIoarbă, reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate.
"În județ funcționează deja peste 20 de Puncte Gastronomice Locale, iar la conferință au participat 62 de inițiative din toată țara - adevărate ambasadoare ale tradițiilor, ospitalității și pasiunii pentru bucatele românești. Mulțumiri domnului Adrian Chesnoiu, director general AFIR și domnului Dr. Ioan Oleleu, vicepreședinte ANSVSA, pentru participare și sprijinul constant acordat proiectelor care susțin dezvoltarea durabilă și promovarea tradițiilor autentice.
Fiecare Punct Gastronomic Local spune o poveste, prin gust, identitate și dragoste pentru România autentică.
Felicitări tuturor celor care contribuie la păstrarea și valorificarea patrimoniului nostru gastronomic!", a transmis președintele Emil Radu Moldovan.
Citiţi şi:
- Bucate de Uifalău, un nou punct gastronomic local, în Satu Nou! Descoperiți tradiția preparatelor culinare din zonă!
- DSVSA BN: Campanie de informare despre PUNCTELE GASTRONOMICE LOCALE
- Un nou pas făcut pentru sprijinirea înființării Punctelor Gastronomice Locale! „Vacanțe cu gust tradițional”
- În judeţ apar Punctele Gastronomice Locale, altfel de restaurante!
- Directorul general al AFIR şi preşedintele Radu Moldovan, în vizită la ferma lui Liviu Peica şi la Carmolact Monor: Felicitări acestor antreprenori curajoşi!

























Adaugă comentariu nou