Staff-ul Prefecturii, la bilanţul Asociaţiei Crescătorilor de Taurine din Bistriţa-Năsăud

Bistriţa-Năsăud, în Top 10 după cantitatea de lapte procesat

Prefectul Ioan Ţintean şi subprefectul Ovidiu Frenţ au participat la şedinţa de bilanţ a Asociaţiei Judeţene a Crescătorilor de Taurine Bistriţa-Năsăud, pentru anul 2014. Evenimentul a fost organizat la iniţiativa reprezentanţilor Oficiului pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie Bistriţa-Năsăud (OARZ BN) şi a preşedintelui Emiluţ Găină, cel care a prezentat în detaliu rezultatele înregistrate.

         “În cuvântul său, prefectul Ioan Ţintean a felicitat întreaga echipă din cadrul OARZ Bistriţa-Năsăud pentru performanţa atinsă la nivelul geneticii, încurajând menţinerea ritmului de cercetare şi implementare în domeniu, în aşa fel încât să se menţină un nivel calitativ superior.

De asemenea, au fost felicitaţi şi crescătorii de taurine, judeţul Bistriţa-Năsăud clasându-se la nivel naţional printre primii zece pe linia cantităţii laptelui procesat. Astfel, prefectul a apreciat contribuţia însemnată a fermierilor bistriţeni la ceea ce înseamnă P.I.B.-ul judeţului”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5