Bistriţa-Năsăud, în top cinci judeţe după locurile de muncă vacante

Angajatorii din Bistriţa-Năsăud oferă, la ceastă dată, 444 locuri de muncă vacante, potrivit datelor centralizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud. Comparativ cu alte judeţe, Bistriţa-Năsăud se clasează pe poziţia a cincea, după Cluj – 1848 posturi vacante, municipiul Bucureşti - 716, Iaşi - 706, Braşov – 507.

Interesant este şi faptul că din cele peste 400 de joburi, doar două sunt „la bugetari”, şi anume un post de psiholog şi unul de spălătoreasă, ambele la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite de Leoni, pentru 200 de muncitori necalificaţi la ansamblarea şi montarea pieselor. Alte 20 de locuri pentru muncitori necalificaţi, în domeniul textul, sunt puse la dispoziţie de o firmă de profil. Elcom Cablaje caută 20 de operatori în domeniu, în timp ce Rombat angajează 30 de persoane în meseria de montator acumulator.

Pentru cei cu studii superioare, oferta nu este foarte generoasă, posturi vacante fiind doar pentru profesii ca cea de asistent social, contabil, inginer electroenergetic, inginer automatist, inginer de sistem informatic, inginer tehnolog, psiholog, reprezentant comercial.

În ceea ce priveşte persoanele cu studii medii şi diverse calificări, aceştia pot căuta un loc de muncă în meserii precum cea de agent comercial, agent vânzări, barman, bucătar, cosmetician, croitor, fierar-betonist, referent resurse umane, electromecanic, instalator, lăcătuş mecanic, librar, ospătar, patiser, secretară, sudor, şofer, tapiţet, tâmplar, tinichigiu auto, vânzător etc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5