Bistriţa, reprezentată de Ioana Maria Ardelean la ”Strugurele de Aur” ce se va difuza în celebra emisiune "Tezaur folcloric"

Patru zile de folclor autentic românesc vor delecta publicul iubitor de muzică populară, între 10 și 13 septembrie la Alba Iulia și Jidvei, în cadrul Festivalului Național de Folclor ”Strugurele de Aur”. Ajuns la cea de-a XV-a ediție, și în acest an festivalul va reuni la Alba Iulia, pe parcursul celor două zile de concurs, tineri interpreţi din diferite zone ale ţării, vedetele de mâine ale folclorului nostru, dar şi personalităţi artistice de marcă, în recitaluri, cum ar fi Mariana Anghel, Nineta Popa, Ioan Bocşa, Sergiu Cipariu, Nicolaie Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu sau Laura Lavric.

Acompaniamentul muzical pentru piesele prezentate de concurenți și melodiile din recital va fi asigurat de către Orchestra ”Jidvei” România.

Ca în fiecare an, concursul va fi transmis în direct de către TVR 3 şi preluat de TVR Internaţional, iar recitalurile vor fi înregistrate de către TVR1, pentru emisiunea Tezaur Folcloric. Bistriţa este reprezentată de Ioana Maria Ardelean, ce va fi în concert în această seară, la Alba Iulia – Casa de Cultura a Sindicatelor, după Gala laureaților, alături de Mariana Deac, Gheorghe Roşoga, Aneta Stan, Traian Jurchela.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5