Bistrița se pregătește de sărbători! În 30 noiembrie, de la ora 18, va fi aprins iluminatul festiv!

În 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, la ora 18.00, va fi pornit iluminatul festiv de sărbători şi tot atunci va fi deschis Târgul de Crăciun organizat de municipalitate în parteneriat cu Asociaţia „Produs în Bistriţa-Năsăud”. Luminiţele vor împodobi centrul oraşului, cartierele, dar şi localităţile componente, astfel încât „bistriţenii să simtă că sunt sărbători”.
Pentru bucuria celor mici, dar şi a celor mari, la evenimentul inaugural va fi prezent trupa Coloricii alături de animatori de la Palatul Culturii. Târgul de Crăciun va fi organizat pe mai multe zone, una comercială, de unde bistriţenii îşi vor putea cumpăra produse alimentare şi meşterşugăreşti, o zonă în care participanţii vor putea consuma mâncare tradiţională şi băuturi. De asemenea, vor fi ateliere tematice pentru copii susţinute de meşteşugari.
„Prioritate vor avea producătorii locali din Bistriţa şi judeţul Bistriţa-Năsăud, este o opţiune fermă. Pentru zonele neacoperite, vom găzdui şi producători din alte judeţe. Vom avea şi Căsuţa lui Moş Crăciun acolo unde copiii se vor putea întâlni cu Moşul, vor putea povesti, vor putea să dea scrisori, vor primi sfaturi”, a declarat primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5