Bistrițenii sunt așteptați, în această seară, la deschiderea Târgului de Crăciun și a iluminatului festiv

În această seară, de la ora 18.00, sunteți așteptați, cu mic, cu mare, în centrul orașului, pentru a participa la cereminia de deschidere a iluminatului festiv de sărbători şi a Târgului de Crăciun organizat de municipalitate în parteneriat cu Asociaţia „Produs în Bistriţa-Năsăud”. Luminiţele vor împodobi centrul oraşului, cartierele, dar şi localităţile componente, astfel încât „bistriţenii să simtă că sunt sărbători”.
Pentru bucuria celor mici, dar şi a celor mari, la evenimentul inaugural va fi prezentă trupa Coloricii alături de animatori de la Palatul Culturii. Târgul de Crăciun va fi organizat pe mai multe zone, una comercială, de unde bistriţenii îşi vor putea cumpăra produse alimentare şi meşterşugăreşti, o zonă în care participanţii vor putea consuma mâncare tradiţională şi băuturi. De asemenea, vor fi ateliere tematice pentru copii susţinute de meşteşugari.
În Căsuţa lui Moş Crăciun, copiii se vor putea întâlni cu Moşul, vor putea povesti, vor putea să-i dea scrisori, vor primi sfaturi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5