Bistriţean depistat în flagrant sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive

În seara de 10 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control, pe raza municipiului Bistrița un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din localitate.

În urma verificărilor desfășurate cu privire la șofer, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat a fost de 0,30 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În urma controlului corporal asupra bărbatului, polițiștii au găsit într-un buzunar interior, un pliculeț transparent din material plastic în care se afla un praf de culoare albă, susceptibil a se încadra în categoria substanțelor cu efect psihotrop.

Șoferul a fost testat cu aparatul DRUG TEST 5000 rezultatul fiind pozitiv în cazul substanțelor cocaină și methamphetamină. Fiind transportat la spital, bărbatului i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroul Rutier, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5