Bistriţenii, aşteptaţi la stadion, în 16 august! Fostele Glorii, într-un meci amical cu Legendele fotbalului românesc

Directorul CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, Eugen Cosma, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, câteva dintre reperele secţiei de fotbal a clubului, înfiinţată prin Hotărărea nr. 84/30 iunie 2021 a Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Ulterior, clubul s-a filiat la FRF şi în urma demersurilor a fost cesionat locul echipei care a evoluat în Liga a III-a, astfel că în această ligă va evolua echipa în sezonul 2021-2022. “Vom încerca să asigurăm toate condiţiile necesare dezvoltării şi performanţei pentru a putea face faţă obiectivelor pe care ni le-am propus. Ne dorim să fie alături de noi toate instituţiile care îşi permit, toţi oamenii de fotbal, vrem să aducem din nou publicul pe Stadionul Jean Pădureanu. Am reuşit să punem la dispoziţie baza materială necesară desfăşurării activităţii”, a declarant directorul Eugen Cosma.

         Paul Şomodean, team managerul echipei, a anunţat că în 16 august va fi organizat un eveniment de prezentare a echipei, care va aduce, la Bistriţa, nume mari ale fotbalului românesc. “Mulţumesc Consiliului Judeţean că şi-a asumat faptul că susţin fotbalul şi nu au lăsat fotbalul să moară în Bistriţa. Fotbalul este pentru bistriţeni şi avem mare nevoie de ei pentru a veni la stadion. Vom încerca prin jocurile pe care le facem să îi aducem în număr cât mai mare în tribune. Pentru ei am organizat, în data de 16 august, un eveniment care nu a mai avut loc la Bistriţa, pe lângă prezentarea echipei. Încercăm să aducem echipa Legendelor, care va avea un meci împotriva Old-Boys Gloria Bistriţa, pe care l-am făcut cu susţinerea dlui Ionuţ Simionca”, a declarat Paul Şomodean.

         Astfel, din echipa Legendelor vor face parte Florin Prunea, Dorinel Muntean, Miodrag Belededici,  Marian Aliuţă etc, în timp ce pentru Gloria Bistriţa vor evolua Paul Cervenschi, Dan Matei, Sebi Moga, Titi Voica, Valer Săsărman, Toma Ivan, Sergiu Mândrean etc. “Îmi doresc foarte mult ca bistriţenii să vină alături de echipă, îmi doresc ca prin jocul nostru să îi mulţumim. Susţinerea Consiliului Judeţean este pentru întreg judeţul şi pentru oamenii din judeţ. Ne dorim ca pe lângă echipa de seniori, să recrutăm şi tinere talente din judeţ, pentru ca spectatorii să fie mulţumiţi că avem cât mai mulţi bistriţeni în echipa noastră”, a declarat Şomodean.

         Andrenorul principal Dan Matei s-a arătat bucuros de preluarea echipei de fotbal în cadrul CS Gloria 2018 BN, fapt care va însemna stabilirea altor obiective, condiţile de pregătire fiind deja mult mai bune. “Aşa cum am învăţat în perioada de 21 de ani de antrenorat, prefer paşii mărunţi şi siguri,  lucrurile bine puse la punct şi bineînţeles că îmi doresc performanţă. Ca obiectiv principal, îmi doresc să formez o echipă competitivă. Deja au intrat în componenţa lotului 4 jucători, care sunt cerţi, încă patru jucători cu care am semnat au anumite litigii de rezolvat cu vechile cluburi. Dacă va fi nevoie, în iarnă vom completa lotul. La sfârşitul campionatului, ceea ce îmi doresc este să accedem în play-off-ul competiţiei, bineînţeles, ne vom putea bate pentru promovare în Liga a II-a”, a spus Dan Matei.

         Andrenorul echipei de fotbal a CS Gloria 2018 BN a menţionat că promovarea în Liga a II-a este un obiectiv îndrăzneţ, anul trecut au fost făcuţi paşi importanţi, dar pentru că bugetul s-a înjumătăţit şi din cauza altor conjuncturi, Gloria a încheieat pe un onorant loc 3 în Seria 10.

Formația noastră va susține primul meci oficial al sezonului 2021-22 în Cupa României - faza a II-a, miercuri, 11 august - ora 17:30.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5