Bistriţenii sunt invitaţi să se înscrie la concursul de gătit gulaş

Sursa: www.primariabistrita.ro

Primăria municipiului Bistriţa organizează duminică, 18 mai 2014, în cadrul Maialului Maghiar Bistriţean, tradiţionalul concurs de gătit gulaş, dotat cu premii. Evenimentul se înscrie în calendarul acţiunilor organizate de Primăria municipiului Bistriţa şi se află la cea de-a treia ediţie.

Condiţii de participare:
- deţinerea unui ceaun cu o capacitate de minim 20 litri;
- asigurarea, din resurse proprii, a ingredientelor necesare pregătirii gulaşului, mai puţin carnea şi cartofii care vor fi asigurate de către municipalitate;
- distribuirea gratuită, la finalul competiţiei, a 30 de porţii persoanelor prezente la manifestare.

Municipalitatea va asigura montarea pavilioanelor şi va pune la dispoziţia participanţilor, gratuit, lemnele de foc şi două ingrediente de bază: carnea şi cartofii.
Concursul este deschis atât persoanelor fizice cât şi agenţilor economici, iar termenul limită de înscriere este până la data de 14 mai 2014. Condiţiile de spaţiu şi dotare limitează numărul participanţilor la 25. Înscrierile se fac în ordinea depunerii solicitărilor.

Pentru detalii suplimentare puteţi contacta Serviciul Educaţie, Turism, la tel.: 0263-224.706, int. 109 sau 0756-122.015.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5