Duminică, 19 mai, la Bistrița se face cel mai bun gulaș

Primăria municipiului Bistriţa va organiza în Pădurea Schullerwald duminică, 19 mai 2019, începând cu ora 9.00, un concurs culinar de gătit gulaş, dotat cu premii. Evenimentul se înscrie în calendarul acţiunilor organizate de Primăria municipiului Bistrița în cadrul Maialului Bistriţean Maghiar și se află la cea de-a opta ediţie.

Concursul este deschis atât persoanelor fizice cât şi agenţilor economici, iar termenul limită de înscriere este până la data de 16 mai 2019. Numărul participaților este limitat la 20 din cauza condițiilor de spațiu și dotare, iar înscrierile se vor efectua în ordinea depunerii solicitării.

Condiţii de participare:

- deţinerea unui ceaun cu o capacitate de minim 20 de litri;

- asigurarea, din resurse proprii, a ingredientelor necesare pregătirii gulaşului, altele decât carnea şi cartofii, care vor fi asigurate de către municipalitate;

- distribuirea gratuită, la finalul competiţiei, a 30 de porţii persoanelor prezente la manifestare.

Ca și în anii precedenți, municipalitatea va asigura montarea pavilioanelor și va pune gratuit la dispoziția fiecărei echipe participante:

- spațiul de desfășurare al acțiunii;

- pavilion 3x3 m;

- lemne de foc: 10 kg;

- carne porc: 2 kg;

- carne vită: 2 kg;

- carne oaie: 1 kg;

- cartofi: 5 kg;

- pâine: 4 buc. franzelă;

- șervețele, tacâmuri, farfurii de unică folosință.

Pentru detalii suplimentare puteţi contacta Serviciul Turism, Sport, la telefoanele 0263-223923; 0756-222.001 – int. 198.

Persoană de contact: Ovidiu Bozbici.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5