Blonda din Bistriţa îi preferă pe stelistul Tănase şi dinamovistul Alexe

Sursa: cancan.ro

Reporterii CANCAN.ro au ajuns ieri acasă la Roxana Gagea, tânăra de 21 ani care i-a sucit minţile lui Ousman N'doye şi promite deja că va face multe alte victime printre jucătorii importanţi.

Blonda venită din Bistriţa stă de câteva zile într-o garsonieră dintr-un complex rezidenţial din Titan şi se jură că niciun fotbalist nu i-a trecut pragul. Încă.

Are, însă, şi câteva preferinţe printre starurile Ligii I.

"Încă nu am avut timp să îmi fac prieteni printre fotbalişti, dar deja mă pregătesc. Dinamo este echipa mea favorită, dar am şi de la Steaua un preferat, pe Tănase, care pot spune că este un bărbat frumos. Iar dintre dinamovişti, îmi place de Marius Alexe", şi-a exprimat blonda preferinţele.

Referitor la primul fotbalist din viaţa ei, Ousmane N'doye, Roxana a precizat că relaţia nu a fost nici pe departe atât de intensă pe cât s-a spus. "Nu m-a văzut dezbrăcată, suntem doar prieteni. Ne-am cunoscut la Bistriţa, după un meci pe care FC Vaslui l-a jucat cu Gloria, chiar înaintea meciului cu Inter Milano. Ne-am întâlnit într-un club şi ne-am distrat toată seara împreună", a povestit Roxana.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5