Bogdan Ivan cere transparenţă în raportările cazurilor CoVid: Înainte de alegeri aţi falsificat cifrele!

Parlamentarul PSD, Bogdan Ivan, a reclamat modul în care au fost făcute raportările cu privire la situaţia epidemiologică  toamna trecută, înainte de alegeri, fapt deconspirat acum de ministrul Sănătăţii. Deputatul social-democrat a precizat că populaţia şi-a pierdut astfel încrederea în autorităţi.

          „Dacă atunci când eram pe un val de aproape 10.000 infectări pe zi ni se spunea că putem să ieşim la vot, ca să votăm cu PNL şi USR, astăzi când incidenţa e mult mai redusă, suntem în situaţia în care ne trezim cu restricţii peste restricţii care pun pe butuci companii, care duc ca mii de oameni să rămână fără un loc de muncă. Vreau să îi întreb pe domnul ministru Vlad Voiculescu, pe dl. Robert Sighiartău, dl. prefect Stelian Dolha: când eraţi în campania trecută şi ne cereaţi să mergem la vot, nu vă gândeaţi că sunt oameni care riscă să moară din cauza infectării. Nu vă interesa deloc şi aţi falsificat cifrele. Cum vă gândiţi că putem să avem încredere în orice veţi declara în perioada următoare, să avem încredere să respectăm restricţiile doar pentru că aşa ziceţi voi.

          Vă cer în numele locuitorilor judeţului să vă gândiţi foarte bine să faceţi transparenţă în tot ce înseamnă aceste raportări şi să veniţi cu soluţii care nu mai blochează afacerilor oamenilor care nu mai lasă mii de oameni fără locuri de muncă”, a adăugat Bogdan Ivan. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5