Bogdan Ivan: Impozit ZERO pentru veniturile mai mici de 2500 de lei! Impozitarea progresivă obligatorie!

Bogdan Ivan, candidat PSD la Camera Deputaților, va iniția legea impozitării progresive. Astfel, salariile și pensiile până în 2500 de lei vor avea impozit zero.
,,Fiecare român trebuie să aibă siguranța unui trai decent! Studiile arată că un adult are nevoie de cel puțin 2500 de lei pentru a avea un trai decent.
Propunerea mea în Parlamentul României va fi ca TOȚI Românii cu un venit sub 2500 de lei să aibă impozit ZERO! Țări cu o economie de succes ca Germania, Regatul Unit sau Statele Unite au adoptat modele de impozitare progresivă, care le asigură cetățenilor cu venituri mici un trai decent! Cetățenii care au un venit peste medie sunt taxați cu o rată mai mare, pentru că nu au nevoie de acești bani la fel de mult ca o persoană care își dă și ultimii bani pe mâncare și nu își permite lucruri de bază. Avem nevoie de o Românie care se gândește la toți!

Împreună cu parlamentarii Partidului Social Democrat, voi susține și ceea ce ne-am asumat în programul de guvernare:
- Scăderea impozitului pentru salariații cu copii;
- Scăderea impozitului pentru salariile care sunt sub 6000 de lei; ”
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

30/11/20 11:11
cititor

Da. Cel mai corect ar fi impozitarea progresiva si ce-i peste 100 de milioane de lei pensie si peste 200 de milioane de lei salarii , sa fie impozitate cu 100% . In acest fel, ar ajunge banii ptr toata lumea , indiferent ca-s salarii ori pensii normale sau " privilegiate " , iar acestea sa fie impozitate per total-cumulativ-venituri pe luna in care ele se primesc. DA... FACETI ODATA ASA... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5