Bogdan Necşa de la LPS Bistriţa, campion naţional la gimanstică juniori I

În acest sfârşit de săptămână, la Bistriţa s-a desfăşurat Campionatul Național de gimnastică artistică pentru juniori 1, 2 și 3, conpetiţie găzduită de sala “Dorin Moruţan”. în colaborare cu Direcţia Concursul, organizat de Federaţia Română de Gimnastică, în colaborare cu Direcţia pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa, Primăria municipiului Bistriţa, Liceul cu Program Sportiv (LPS) Bistriţa şi Asociaţia Judeţeană de Gimnastică, a reunit la start aproape 90 de tineri gimnaști de la CSS Dinamo București, CSS Brașovia Brașov, CSS Lugoj, CSA Steaua București, CSS Buzău, CSM Reșița, CSM Cluj, CSS Timișoara, CSM Sf. Gheorghe, CSS Sibiu, LPS Bistrița.

La cele patru categorii de concurs ale individualului compus, titlurile au fost împărțite între reprezentanții a tot atâtea cluburi – LPS Bistrița, CSS Buzău, CSS Dinamo București, CSS 1 Timișoara -, în prim-plan cu bistrițeanul Bogdan Necșa, învingător, la juniori 1, în fața dinamovistului bucureșteanRobert Ghiuzan cu doar 0.100, ambii fiind singurii care au trecut de 76 p (total 76.631 – 76.531), dar fără a fi scutiți de suficiente erori. Notăm, de asemenea, disputa ”frățească” între Gabriel Burtănete și Robert Burtănete (CSS Buzău), la juniori 2, nivel 3, situați pe primele două poziții, cu succesmnul celui dintâi, la 1.070 diferență, precum și victoriile înregistrate de Liviu Ioniță (CSS Dinamo București) și Gavril Luca (CSS 1 Timișoara) la juniori 2, nivel 4, respectiv juniori 3, nivel 2”, se arată în comunicatul Federaţiei Române de Gimnastică.

 

În finalele pe aparate, LPS Bistriţa a obţinut alte medalii importante. Astfel, la juniori II, nivel 3, Robert Someşan s-a impus la cal cu mânere, pe locul doi fiind adjudecat de un alt bistriţean, Radu Berariu. Tot Robert Someşan a câştigat şi finala de la inele, în timp ce Radu Berariu a fost al doilea la sărituri, iar Darius Ciurar a terminat pe locul 3. La juniori II, nivel patru, Cătălin Drunea s-a clasat pe locul doi la cal cu mânere, în timp ce la junior III, nivel 2, Cristian Mărginean a fost primul în finala de la sărituri.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5