Nouă gimnaşti bistriţeni se pregătesc pentru Naţionalele de la Ploieşti

Federaţia Română de Gimnastică organizează,  în perioada 1 – 3 septembrie, în Sala Olimpia din Ploiești, Campionatul Național Individual Open și Campionatul Național al Reprezentativelor de Club – Masculin și Feminin. Evvenimentul marchează a 70-a ediție a Campionatelor Naționale, întrecere care a debutat în 1947, la Reșița.

Anul acesta în concurs se află reprezentanții cluburilor CSS Buzău, CSM Reșița, CSA Steaua București, CSS Brașov, CSS Dinamo București, CSM Bistrița, CSS Lugoj, LPS Bistrița, CSM Lugoj, CSS Timișoara, CS Dinamo București, CSS Bârlad, CS Farul, CSS 1 Constanța, CSS 2 București, CSS Focșani, CSM Arad, în total 60 de sportivi urmând a-și disputa titlurile pe echipe, individual compus și aparate. 

La ediția precedentă, de la Cluj, în concursul masculin, Cristian Bățagă (CSM Bistrița) a fost vicecampion, iar CSM Bistriţa a fost pe poziţia a doua a podiumului.

Potrivit Federaţiei Române de Gimnastică, anul acesta, în competiţie vor intra Cristian Bățagă, Cătălin Drunea, Răzvan Marc şi Emilian Neagu de la CSM Bistrița şi Robert Someșan, Daniel Cira, Darius Ivan,  Radu Berariu şi Alex Pop de la LPS Bistrița.

Augustin Pop și Liviu Pop vor fi arbittri în această competiție.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5