Botez de vis, cu familia Cigu, la Milano

foto facebook

Momente unice pe drumul vieţii micuţei Carolina Maria, care a fost încreştinată în Carmano. Naşi au fost nimeni alţii decât Horaţiu Cigu, împreună cu soţia Teodora, însoţiţi pe acest drum de îndrăgiţii artişti Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu. În fotografiile postate pe reţelele de socializare, naşii sunt alături de micuţa Carolina care, după taina botezului săvârşită de către preot, a avut o petrecere de vis într-o ambianţă specifică vârstei micuţei, cu personaje de basm. Ţinuta micuţei, dar şi a părinţilor şi naşilor, au fost de sărbătoare, elegante şi cu bun gust. “Carolina Maria - minunea care ne-a devenit finuta! Sa fii sanatoasa, sa umpli zilele noastre de zambete si sufletele de iubire” scrie pe facebook Horaţiu Cigu.
În perioada cât au stat în Italia, bistriţenii au vizitat şi Elveţia, oraşul Lugano, situat pe malul lacului Ticino, în partea italiană a Elveţiei, ce oferă privelişti uimitoare asupra Alpilor, fiind una dintre cele mai îndrăgite staţiuni elveţiene.
Urăm micuţei Carolina Maria o viaţă frumoasă, în care îngerul păzitor să fie mereu alături de ea, spre bucuria părinţilor şi a naşilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5