Bronz în Germania. Aur şi argint la Cluj-Napoca, pentru judoka de la Drumarul Bistriţa

Andrei Popescu

Clubul de judo Drumarul Bistriţa a început în forţă anul compeţional 2019 prin participarea la două competiţii, una în Germania şi alta la Cluj Napoca.

Astfel, o delegaţie de sportivi drumăreni, condusă de antrenorii Ioan Pop şi Ovidiu Covriga, s-a deplasat în oraşul german Osnabrück pentru a participa, în 9 februarie, la Crocodiles Cup 2019, un turneu internaţional pentru categoriile de vârstă U12 şi U15. Organizatorii au declarat că la acest turneu au participat 734 de sportivi din ţări precum Germania, Luxemburg, Slovacia, Austria, Franţa, Olanda, Rusia, Mongolia şi, bineînţeles, România. De altfel, Drumarul Bistriţa a fost singurul club românesc prezent la această competiţie.

Cele mai semnificative rezultate au fost obţinute de Adriana Livia Pop – medalie de bronz, Alexandru Cira – medalie de bronz şi Nicoleta Bita – locul V.

Tot în această lună, la finele săptămânii trecute, sportivii de la Drumarul s-au deplasat la Cluj-Napoca pentru a participa la cea de-a XV-a ediţie a Cupei Transilvania. Competiţia a fost cu atât mai importantă cu cât în cadrul ei au fost selectaţi sportivii care vor participa la Finalele de Campionat Naţional pentru categoriile de vârstă U14 şi U16.

Rezultatele obţinute de drumăreni sunt următoarele:

Adriana Livia Pop – medalie de aur la cupă şi calificare la finală

Alexandra Danilă – medalie de argint la cupă şi calificare

Nicoleta Bita – medalie de bronz la cupă şi calificare

Nicolas Covriga – medalie de bronz la cupă şi calificare

Raul Cira – locul V la cupă şi calificare
Darius Gavriloaie – locul V la cupă

Ambele competiţii au fost la un nivel ridicat şi sportivii s-au comportat onorabil, deşi domnii antrenori Pop Ioan şi Covriga Ovidiu au declarat că micuţii, cu mai multă atenţie, puteau şi mai mult. Totuşi, anul competiţional este lung şi bistriţenii vor avea noi oportunităţi pentru a-şi îmbunătăţi rezultatele.

Clubul Drumarul Bistriţa doreşte să mulţumească sponsorilor care le susţin activităţile sportive: TERRAN, BRAMAC, AUSTROTERM, FAKRO, WETERBEST, STILEXPRIMA şi nu în ultimul rând LDP Bistriţa pentru că oferă spaţiul necesar pregătirii sportivilor.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5