CS Drumarul Bistriţa: Lucian Spermezan, bronz la Naţionale. Nicoleta Bita, aur la Varşovia

         Până-n prezent, anul competiţional a fost unul dens pentru judoka de la CS Drumarul Bistriţa, dar plin de rezultate care reflectă eforturile depuse de antrenorii Ioan Pop, Sorin Hoha Pop şi Ovidiu Covriga.

         Unul dintre cele mai importante rezultate este obţinerea medaliei de bronz de către Lucian Spermezan la finala Campionatului Naţional U14, la categoria 66 kg, sportiv antrenat de Ovidiu Covriga. Competiţia s-a desfăşurat la finele lunii aprilie, la Râmnicu Vâlcea. Darius Hangan  (categoria 38 kg) a participat la finala Campionatului Naţional U16, obţinând un loc V.

         Luna trecută, sportivii de la Drumarul au participat la Same Judo Cup 2 de la Varşovia, unde au obţinut o medalie de aur prin Nicoleta Bita, una de bronz, prin Andreea Macavei, două locuri V şi trei locuri VII, sportivii fiind antrenaţi de Ioan Pop şi Sorin Hoha. La Cupa Cab Star, de la Borş (Bihor), sportivii drumăreni au obţinut cinci medalii de aur, patru de argint şi opt de bronz. La Sibiu, la cea de-a II-a ediţie a Cupei Miado’S, CS Drumarul Bistriţa a cucerit trei medalii de aur, trei de argint şi trei de bronz, în timp ce la Cupa Mărţişorul de la Cluj-Napoca, sportivii antrenaţi de Ioan Pop, Sorin Hoha şi Ovidiu Covriga şi-au adjudecat nouă medalii de aur, o medalie de argint şi şase medalii de bronz. Nu în ultimul rând, merită amintit faptul că ediţia cu numărul XIII a Cupei Transilvania de la Cluj-Napoca a fost una de bun augur pentru sportivii bistriţeni, care au obţinut o medalie de argint şi două medalii de bronz.

         Anul competiţional nu este finalizat, urmând să fie programate finale de campionat naţional pentru diferite categorii de vârstă, precum şi mai multe competiţii interne.

 

      

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5