CS Drumarul Bistriţa: Patru medalii de aur, două de argint şi cinci de bronz la Turneul Internaţional de Judo de la Târgu Mureş

La finele săptămânii trecute, Sala Polivalentă din Târgu Mureş a găzduit Turneul Internaţional de Judo, la care au participat şapte cluburi din străinătate şi peste 20 din România. Cei 500 de judoka au concurat pe şase suprafeţe de luptă. CS Drumarul Bistriţa a fost reprezentat de sportivi la categoriile de vârstă U10, U 11, U 12, masculin şi feminin. În urma rezultatelor obţinute, Drumarul Bistriţa a obţinut locul V, pe echipe, din 52 de cluburi prezente.

         Aurul a fost cucerit de Roxana Harpa, Nicoleta Biţa, Andrei Cornea şi Răzvan Gătej. Pe a doua poziţie a podiumului au urcat medaliatele cu argint Alexandra Dănilă şi Adriana Pop, în timp ce bronzul a revenit Patriciei Harpa, Andreei Macovei, lui Raul Cira, Andrei Mustea şi Alex Cira. Printre cei care s-au remarcat se numără Dănuţ Clapa şi Nicolo Covriga (locul V), Alin Dedea (locul VI).

         „Aceste rezultate sunt pe măsura pregătirii sportivilor de care se ocupă Ioan Pop, Sorin Hoha şi Ovidiu Covriga. Anul acesta vom mai participa la trei concursuri, la Huedin, Târgu Secuiesc şi Cluj-Napoca, pe diferite categorii de vârstă.

         Mulţumim şi pe această cale celor de la LDP Bistriţa, care ne pun la dispoziţăie sala de antrenament, dar şi personal domnului Ovidiu Covriga care se implică şi în deplasarea sportivilor la competiţii”, ne-a declarat preşedintele Clubului Drumarul Bistriţa, Ioan Pop.

         În context, acesta a evidenţiat şi rezultatul obţinut de Andreea Ionaş (Cătuna), fostă sportivă la CS Judo Drumarul Bistriţa, care a câştigat etapa mondială de Sambo de la Moscova, la categoria 52 kg.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5